Blue Flower

Serie Hugo & Anna

Gebonden boeken
Formaat 15 x 27,5 cm
Circa 36 pagina's full colour
Verkoopprijs € 9,50 (inclusief verzendkosten)

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

" Hugo & Anna en de dolfijnen" is vooral een erg leuk boek waarin kinderen kennis maken met Hugo en Anna. In het leerzame avontuur gaan Hugo & Anna samen met hun ouders naar Dolfijntherapie. Ze worden zelfs dolfijntrainer en leren vaardigheden die voor hen heel erg belangrijk zijn. Een ervaring om nooit te vergeten.

Nugi 200
ISBN 9080987514

 

 

Ga met Hugo en Anna mee naar het bos. Ontdek niet alleen de dieren en de planten, maar ook alle bijzondere kleuren die je ziet in de herfst. Ga ook mee op visite bij een wel héél bijzondere bosbewoner...of is die bosbewoner toch niet zo bijzonder?

 

 

Baby's worden overal geboren, ook op de boerderij! En als je dan op kraamvisite gaat is het wel zo handig dat je kleren aantrekt die daarbij passen. Kijk mee en ontdek wat Hugo en Anna liever hadden aangetrokken.

 

 

In de speeltuin vinden Hugo en Anna een huilend meisje. Het is Feetje en ze is hier pas komen wonen. Ze heeft gespeeld in de speeltuin maar nu is ze Billie-Dillie kwijt. Hij is zomaar weggelopen en komt maar niet terug. Is hij misschien de weg kwijt? Samen met Hugo en Anna gaat ze op zoek naar Billie-Dillie.

 

 

"Feetje" is een aangrijpend boekje over een meisje van gescheiden ouders. Het boekje maakt bespreekbaar wat eigenlijk als vanzelfsprekend bespreekbaar zou moeten zijn, maar wat het vaak niet is. Een bijzonder boekje dat eigenlijk in geen enkele kinderboekenkast zou mogen ontbreken.

 

 

Een mooi en gezellig, degelijk uitgevoerd kleurboek met prachtige Hugo & Anna kleurplaten
en diverse spelletjes voor kinderen vanaf 3 jaar.
Leuk als verjaardagscadeau of voor op de achterbank naar een verre bestemming.

 

Top